Екип

Д-р Христина Чепилова

Главен лекар

Д-р Чепилова завършва дентална медицина през 1996 г. в  Медицински университет – София. Доктор Чепилова е собственик и създател на „Дентална клиника Донидент“. Специализира се в областта на цялостната рехабилитация на дъвкателния апарат, естетичните възстановявания и педиатрията.

Д-р Велина Петрунова

Дентален лекар

Доктор Петрунова завършва дентална медицина в „Медицински университет – София“ през 2014г. Част от екипа на „Донидент“ от 2015г. Специализира се в  хирургията и комплексно планиране на дентални импланти.

Д-р Панчо Пасков

Дентален лекар

Доктор Пасков е завършил дентална медицина в „Медицински университет-София“ през 2019г. Част от екипа на клиника Донидент от 2013г. Специализира се в областта на ендодонтията и терапевтичната стоматология.

Лили Пашалийска

Старша сестра

Лили Пашалийска е старша сестра в клиника „Донидент“. Част от екипа на клиниката от 2015г. Преминала сертифицирано обучение за дентален асистент.

Борислава Сремкина

Дентален асистент

Борислава Сремкина е дентален асистент в клиника „Донидент“. Магистър по екология в „Софийски университет-София“. Част от екипа на клиниката от 2012г. Преминала сертифицирано обучение за дентален асистент.

Катерина Златкова

Дентален асистент

Катерина Златкова е дентален асистент в клиника „Донидент“. Част от екипа на клиниката от 2018г. Преминала сертифицирано обучение за дентален асистент.

Християн Събев

Стажант

Християн Събев е стажант в дентална клиника „Донидент“. Студент шеста година по денталнта медицина в Медицински университет – София. Част от екипа на клиниката от 2017г.

Надежда Шикова

Администратор

Надежда Шикова е завършила здравен мениджмънт, както и дентална медицина в София. Тя е администратор и координатор в дентална клиника „Донидент“. Част от екипа на клиниката от 2018г.