Екип

Д-р Христина Чепилова

Главен лекар

Д-р Чепилова завършва дентална медицина през 1996 г. в  Медицински университет – София. Доктор Чепилова е собственик и създател на „Дентална клиника Донидент“. Специализира се в областта на цялостната рехабилитация на дъвкателния апарат, естетичните възстановявания и педиатрията.

Д-р Панчо Пасков

Дентален лекар

Доктор Пасков е завършил дентална медицина в „Медицински университет-София“. Част от екипа на клиника Донидент от 2013г. Специализира се в областта на ендодонтията и терапевтичната стоматология.

Д-р Християн Събев

Дентален лекар

Доктор Събев е завършил дентална медицина в „Медицински университет – София“. Част от екипа на клиниката от 2017г. Специализира се в областта на консервативната и пародонталната стоматология. 

Борислава Сремкина

Дентален асистент

Борислава Сремкина е дентален асистент в клиника „Донидент“. Магистър по екология в „Софийски университет-София“. Част от екипа на клиниката от 2012г. Преминала сертифицирано обучение за дентален асистент.

Лили Пашалийска

Старша сестра

Лили Пашалийска е старша сестра в клиника „Донидент“. Част от екипа на клиниката от 2015г. Преминала сертифицирано обучение за дентален асистент.

Надежда Шикова

Администратор

Надежда Шикова е завършила здравен мениджмънт, както и дентална медицина в София. Тя е администратор и координатор в дентална клиника „Донидент“. Част от екипа на клиниката от 2018г.

Анна Атанасова

Дентален асистент

Анна Атанасова е дентален асистент в клиника Донидент. Тя е студент в трети курс по дентална медицина във факултета по дентална медицина на Медицински университет – София. Част от екипа на клиниката от 2019г.

Звезделин Атанасов

Дентален асистент

Звезделин Атанасов, дентален асистент в клиника Донидент. Студент в четвърти курс по дентална медицина във факултета по дентална медицина на Медицински университет – София. Част от екипа на клиниката от 2021г.

Мария Ходякова

Дентален асистент

Мария Ходякова, дентален асистент в клиника Донидент. Студент в четвърти курс по дентална медицина във факултета по дентална медицина на Медицински университет – София. Част от екипа на клиниката от 2021г.

Изабела Болен

Дентален асистент

Изабела Болен, дентален асистент в клиника Донидент. Студент в шести курс по дентална медицина във факултета по дентална медицина на Медицински университет – София. Част от екипа на клиниката от 2019г.