Често задавани въпроси

Как да си запазя час?
Свържете с нашия администратор на телефон 02 99 22 075 или 0888269893.
Той ще ви предложи най-удобен за вас час при даден специалист , според вашите нужди. Заповядайте.

Работите ли със Националната здравноосигурителна каса?
От своето създаване клиника „Донидент“ работи със НЗОК, за по-удобно и достъпно обслужване на нашите пациенти.
Нужно е само да носите вашата здравна книжка, която се взима от вашия личен лекар и да се уверите , че осигуровките ви не са прекъснати.

Колко често е нужно да се чисти зъбния камък?
Средностатистически е прието зъбният камък да се почиства на 6 месеца, но практиката показва, че за едни този период е много голям, а за други много кратък. Ето защо екипът на Донидент определяме индивидуален период за всеки един наш пацинет, според нуждите на всеки.

Как се чисти зъбния камък?
В клиника Донидент ползваме висококачесвен ултразвук, който чрез трептене на ултразвукова честота разбива и отсранява структурата на зъбния камък. След това се използва еърфлоу, с което при високо налягане и специална сода се полира повърхноста на всеки един почистен зъб.
Процедурата протича безболезнено. Ако се спазват сроковете пациентите даже я определят като приятна с оставащо приятно чувство за чисти и избелени зъби.

За колко време се почиства ?
Времето нужно за качесвено почистване също е индивидиално и засиви от количеството зъбен камък което се е натрупало.
При здрав пациент това става по-бързо , докато при пациент с наличен гингивит и/или пародонтит това отнема повече време , понякога и повече от едно посещение до справянето с проблема.